25 Temmuz 2024

Akdeniz Haber Ajansı

Akdeniz'in Haber Portalı

En çok görmezden gelinen 20 kanser belirtisi

Doğru besleniyor, düzenli egzersiz yapıyor, sigara ve alkol içmiyor ve kötü huylu bir hastalığın sadece bir başkasının başına gelebileceğine, size asla gelemeyeceğine inanarak mı yaşıyorsunuz?

Çoğu erkek ve kadın gibiyseniz, önleyici kontroller için doktora gitmek öncelik listenizde yer alan bir şey değildir ve bu tehlikeli bir durumdur çünkü hastalığın başarılı tedavisi için, erken aşamalarda tespit edildiğinden daha iyi bir şey yoktur.

Yaşam boyunca vücutta değişiklikler meydana gelir ve bazen bunları hissetmek oldukça normaldir, ancak yine de tüm yeni değişikliklerde bir doktora görünmek en iyisi olacaktır. Çünkü bazıları ne yazık ki kanser olduğuna dair bir uyarı olabilir. Kanser belirtilerinin kadın ve erkekte farklılık gösterdiğini unutmamak da önemlidir.

En çok görmezden gelinen 20 kanser belirtisi #1

KADINLARIN GÖRMEZDEN GELDİĞİ 10 KANSER BELİRTİSİ

Vücutta küçük gibi görünen birçok farklı değişiklik kanseri işaret edebilir. İşte kadınların görmezden geldiği en yaygın kanser belirtileri.

Göğüste Değişiklikler

Meme kanserine işaret edebilecek birçok farklı belirti vardır. Şişmiş meme, memede veya koltukaltında yumru, meme uçlarından akıntı, geri çekilmiş meme uçları, pul pul deri dökülmesi, meme ağrısı, meme ucunda veya memede kaşıntı meme kanserini gösterebilir.

Tuvalet Alışkanlıklarında Değişiklikler