27 Temmuz 2024

Akdeniz Haber Ajansı

Akdeniz'in Haber Portalı

Antalya’nın o ilçesinde su kesintisi tarih olacak! Büyükşehir’den ömürlük yatırım

Antalya Manavgat sınırlarında bulunan Karaöz’de ömrünü tamamlayan su boruları yenileriyle değiştiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgedeki su kesintileri tarihe karışacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri, basınç yetersizlikleri ve patlaklar gibi sorunların yaşandığı Manavgat’ın Karaöz Mahallesi’nde eskiyen şebeke borularını yeniliyor.

BÜYÜKŞEHİR, KARAÖZ’DE SU HATLARINI YENİLİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, içme suyu şebekelerinde kayıp ve kaçakları azaltmak ve bu sayede su kaynaklarından daha verimli yararlanılması amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’ın Karaöz Mahallesi’nde içme suyu şebeke borularındaki patlaklar nedeniyle sık sık arıza yaşanan hatlarda yenileme çalışması yapıyor. Karaöz Mahallesi’nde ömrünü doldurmuş olan 650 metre içme suyu şebekesini daha dayanıklı  borular ile yenileniyor. Bu sayede hem şebekedeki kayıp ve kaçakların yarıdan fazla oranda düşürülmesi hem de abonelerin yaşadığı basınç ve tazyik sorunlarının giderilmesi hedefleniyor.