27 Temmuz 2024

Akdeniz Haber Ajansı

Akdeniz'in Haber Portalı

Antalya’da Şehir Hastanesi’nde büyük sorun! Tepki büyüyor

Antalya’da açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Şehir Hastanesi ile ilgili o sorun tepki çekmeyi sürdürüyor.

Antalya Şehir Hastanesi ile ilgili o sorun hem hastane çalışanlarının hem muayene olmak için hastaneye giden vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇTI

Geçtiğimiz Mart ayında Antalya Diplomasi Forumu’na katılmak için Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez’deki miting sonrası yapımı tamamlanan 1500 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının resmi açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açılış töreninde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy eşlik etti. Hastane önünde yapılan açılış töreninde konuşan Erdoğan, 1500 yataklı Antalya Şehir Hastanesi’nin vatandaşlarla kaliteli sağlık hizmeti sağlamasının yanında turizme de önemli bir katkı sağlayacağını vurguladı. 

KEPEZ BELEDİYESİ 11 KİLOMETRE YOL AÇTI

Söz konusu dönemde AK Partili Hakan Tütüncü’nün başkanlık koltuğunda oturduğu Kepez Belediyesi, Antalya Şehir Hastanesi açılışı öncesi, hastanesinin bağlantı yollarının üst yapı eksikliklerini tamamladı. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir hastanesine vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde ulaşabilmesi için bölgedeki imar yollarını geçtiğimiz aylarda ulaşıma açtı. Şehrin dört bir yanından ve şehirlerarası karayolundan hastaneye ulaşımın sağlanabilmesi için bölgede 11 kilometre uzunluğunda bağlantı yolu inşa edildi.